avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Activitate danciuci

Activitate danciuci

Bine v-am regasit.
A trecut ceva timp si revin cu ceva nelamuriri. In primul rand sa va pun un pic la curent cu ce s-a mai intamplat de la accident si pana acum.
Mama a avut doua operatii la mana si 70 zile de ingrijiri medicale, dar concedii medicale ce insumeaza 150 zile. Care sunt zilele luate in calcul?
Mama a deschis proces penal impotriva stapanului cainelui deoarece a cheltuit o gramada de bani si tot a ramas cu degetul aratator care nu il mai poate indoi.
Urmeaza si procesul civil dar sunt nelamurit de ce dureaza atat de mult, nu a avut loc nici o infatisare inca la penal. Cat timp are la dispozitie sa deschida civilul? Multumesc anticipat.
Buna ziua si toate respectele mele pentru acest forum.
Am cateva intrebari pentru cine ma poate ajuta intr-o situatie mai aparte.
Mama mea a fost muscata de mana, de un caine cu stapan in timp ce se afla in timpul serviciului. Accidentul a fost inregistrat ca si accident de munca, mama e inca in spital, a fost operata si e sub tratament dar de la angajator nu a venit inca nimeni sa dea declaratie. Cum se procedeaza in astfel de cazuri? Si in cazul angajatorului si in cazul stapanului. Multumesc anticipat tuturor.