Buna ziua! Am cumpărat un depozit de 2000 m2, care acum 2 luni l-am împrejmuit cu-n gard ca sa nu mai parcheze si vecinii acolo. Supărați de acest lucru, vecinii a facut o reclamație la poliția primăriei precum am construit gardul abuziv fara autorizație. Au venit cei de la poliția primăriei au constatat acest lucru si ne-a dat un avertisment ca in 30 de zile sa rezolv situatia. Zis si facut. Am fost la primărie și am început formalitătile pentru a intra în legalitate. acte care mi se eliberează în 30 de zile (asa mi s-a spus de la primarie). Acel domn care a constatat acest lucru făcea lucrurile imposibil de rezolvat. ma tot amenință că imi da amenda de 100.000 Ron. A început cu telefoanele (de pe telefonul principal) si ma amenința, ca el are o funcție si ca poate sa dea amenda când vrea el. Ba mai mult inspectorul de la Poliția Primăriei este unchiul meu ( care nu sunt in relatii bune cu el). Ieri am primit o notificare ca daca in termen de 10 zile nu ma prezint la poliția primăriei sa dovedesc ca am intrat in legalitate imi da amenda de la 1.000 lei la 100.000 lei. Semnată de unchiul meu si de acel domn care ma tot amenința. Întrebarea mea este urmatoarea: pot formula o plângere de abuz în serviciu (pt acel domn care ma ameninta) și de "recuzare" pe motiv că este unchiul meu? Ma puteti ajuta sa formulez această plângere? Multumesc ! Weekend placut!