avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Activitate Radu-G

Activitate Radu-G

Din experienta dvs, credeti ca voi castiga despagubirea pe numarul real de zile cat masina nu lucreaza?
Mentionez ca mai am si alta sursa de venit in afara de taximetrie dar oricum nu as vrea sa las lucrurile asa si cred ca exact pe asta mizeaza si asiguratorul.
Va multumesc pentru raspunsul dvs!
Buna ziua,
Am fost implicat recent intr-un eveniment rutier din vina celuilalt sofer dupa care eu nu-mi mai pot folosii masina de taxi. Am incheiat o amiabila dupa care am solicitat asiguratorului ca doresc sa primesc despagubire pentru zilele in care eu nu ma pot folosii de masina pentru ca e lovita grav si nu pot circula.
Raspunsul inspectorului constatator a fost ca ei nu ma despagubesc decat pentru orele cat masina sta in service si ca ar fii vorba doar de vre-o 10-16 ore si nu merita sa alerg dupa hartoage in conditiile in care am fost programat la contstatare in 6 zile de la accident si reparatia si tot demersul undeva la inca 2 saptamani.
Asadar din vreo 20 de zile ei m-ar despagubii pentru maxim 2 zile.
As dorii daca se poate sa ma ajutati pentru ca nu mi se pare deloc corect modul in care rca City Insurance pune problema si cum se foloseste de art.26/ b din ocsa14/2011.

Va multumesc frumos!