avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1178 soluții astăzi
Forum Activitate Bisogno

Activitate Bisogno

Răspuns la discuția Drepturi
Da am inteles,am terminat studiile in 2009 am 24 de ani si am ajuns pana aicea nu multumesc sudiilor,ci multumesc mie ca eram motivat,dederminat, pozitiv,umil,sunt multi studenti in Romania care au facut 4-5 ani de studi si pe urma au venit in europa,Italia,Franta etc. o fii un motiv! Cat despre tatal meu judecatoria a decis ca sa ni se dea pensie alimentara in fuctie de salariu individului, care el nu era angajat in Romania,nici decum pensii de studii s.a.
Răspuns la discuția Drepturi
Vroiam decat o informatie,nu ma asteptam sa fiu corectat gramatical,am studiat dar nu sunt atent la detali,imi pare rau ca nu am fost mai explicit! Nu sunt minor,sunt major.Multumesc mult.
Sunt major,nea platit la amandoi cate 1 milion de lei pe luna desi el era angajat in strainatate.Nu asteptam ajutoru lui financiar,dar vreau sa il fac sa plateasca macar economic pentru ceea ce a facut!
Deci pana la urma as putea face ceva daca as decide sa ma duc in instanta? Da domna avocat sunt tanar!

[ pt a completa un mesaj, folositi pe viitor functia editeaza, nu postati mesaje consecutive, multumesc]
Discuție Drepturi
Buna ziua,am problema cu tatal meu care nea abandonat cand aveam varsta de 6 ani a plecat pur si simplu,noi cum ca am fost 2 frati nea incredintat mamei noastre platindune bunici nostri adica tata si mama si taicamio suma de 100 de lei pentru amandoi,acuma am ajuns la varsta adolescenta cerandui ajutoru financiar cat si moral. El sa refuzat sa ne ofere ajutoru cautand tot timpu mii de scuze,pana cand am ajuns intr-o situatie destul de critica. Puteti imi da vrun sfat cam ce as putea face pentru rezolvarea acestei probleme? Multumesc