Domnul Avocat Patrascu. De unde stiti Dvs ca eram aproape de coma alcoolica , din cauza rezultatelor,sa stiti ca mergeam spre domiciliu si foarte in simturile mele.Parerea Dvs conteaza,dar v-am intrebat altceva...Pt ca e un site de intrebari si raspunsuri ,nu de judecata! Multumesc pt raspuns .
Dupa indelungi asteptari am fost la politie, dosarul este trimis catre procuror am specificat ca nu doresc avocat , si domnul politai mi-a spus ca ar fi bine sa fac o cerere de urgentare a cazului probele au fost destul de mari 1.75 respectiv 1.55...
Buna seara , in urma cu un an , mai exact pe data de 22-09-2013 am fost oprit in trafic de un echipaj de politie , am fost depistat in etilotest cu valoarea de 0.89 g in areul expirat , de atunci doar astazi am primit o citatie sa ma prezint la procuror..daca imi puteti spune ce se va intampla la procuratura ...va multumesc pentru sfaturi anticipat ...am fost plecat din tara si nu am mai apucat sa platesc probele de sange deci nu stiu cat au iesit la Iml ...