avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Activitate dunncan

Activitate dunncan

Răspuns la discuția Sarcina nedorita de tata
Stimata doamna , raspunsul meu se adresa doamnei de mai sus , dumneavoastra va multumesc ptr clarificarea din punct de vedere juridic , de la doamna Robu inca astept un raspuns la intrebarea daca ar face un copil cu un barbat ce nu o iubeste si nu vrea sa aibe nici o tangenta cu ea ? =D>
Dumneavoastra ca si doamna de mai sus , nu intelegeti ca raportul dintre mine si persoana respectiva a fost cazual , chiar ea a clamat ca nu doreste decat o partida , ghinionul a fost ca durexul s-a spart , si m-a mintit ca ia pastila, apoi ca nu si-a facut efectul si va recurge la chiuretaj, iar acum ma trezesc ca vrea copilul ! E chiar asa greu sa intelegeti ca nu doresc un copil cu o femeie pe care nu o iubesc , si daca tot va clamati maternitatea , va intreb pe dumneavoastra daca v-ati dori un copil cu un barbat ce nu va iubeste ! Sau revenim la lozinca psd-ului , daca nu ai copii nu esti un bun roman ? Suntem in 2014 , ati militat pentru emancipare si drepturi egale , unde va este obiectivitatea ? Oricum stiu ca indiferent de situatie , se recurge la blamarea barbatilor , noi suntem misogini , afemeiati etc . Dar intrebarea mea este clara , de ce sa fiu fortat sa imi asum paternitatea unui copil ce nu mi-l doresc , de ce sa fiu legat de o femeie pe care nu o iubesc , si da sunt necasatorit , deci nu familia mea ar fi o problema ! Si inca o chestie , dumneavoastra ati vrea un copil cu un barbat ce nu va iubeste , si daca da de ce ?
Inainte de a folosi un ton superior , aflati ca am folosit prezervativ , s-a spart , a mintit ca i-a pastila , si nu inteleg de ce credeti ca ea e responsabila , atata timp cat eu consider ca nu vreau sa fiu tatal unui copil facut cu o femeie care nu o iubesc ! In alta ordine de idei glumele cu barza sunt puerile ! La fel cum femeile militeaza pentru drepturile lor si sunt protejate de societate , mi se pare la fel de corect ca barbatii sa-si poata exprima punctul de vedere in situatii de genul , cu siguranta nu sunt primul si nici ultimul in aceasta ipostaza !
Buna ziua , ce sa intampla in cazul unei sarcini survenite in urma unei aventuri sexuale , si madama respectiva vrea sa o duca mai departe desi eu nu sunt de acord , am vreun suport legal pentru a impiedica acest lucru?