In data de 25 Noiembrie am fost implicat implicat intr-un accident auto, fara victime. Circuland pe un drum cu prioritate, am intrat intr-o intersectie unde calea mi-a fost taiata de o masina care incerca sa efectueze virajul la stanga peste linia de tramvai (in intersectie se aflau si alte masini care asteptau sa efectueze virajul la dreapta). In urma accidentului, masina mea a fost avariata grav iar cealalta masina a avut pagube minore. Fiind in stare de soc, avand parte de informatii gresite (de la martori si de la doamna care a cauzat accidentul) si fiind amenintat de catre respectiva doamna ca detine martori care m-au vazut trecand neregulamentar prin intersectie, in acel moment am decis sa semnez o amiabila prin care la observatii am scris "imi recunosc vina". Ulterior, dupa ce m-am calmat si am discutat cu alte persoane, inclusiv cu asiguratorul CASCO, mi-am dat seama ca in aceasta cauza, vina nu-mi apartine si ea este cea care trebuia sa-mi acorde prioritate. In momentul de fata, masina mea este avariata grav (dauna totala) iar intre mine si doamna in cauza, exista o constatare amiabila (nu stiu cat de bine si corect este completata). Intrebarea mea este, fiind in stare de soc si fiind informat gresit asupra cauzelor accidentului in momentul prezent al accidentului, exista vreo cale prin care eu pot sa atac aceasta constatare amiabila astfel incat eu sa pot sa-mi repar masina pe asigurarea dumneai?