avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Activitate d1nual

Activitate d1nual

Da, stiu ca raspunsurile mele sunt contradictorii. Probabil mi-a fost data dovada datorita faptului ca erau ultimele zile de munca a procurorului ce mi-a dat-o, acesta a iesit la pensie... altceva nu stiu ce sa spun.
Accidentul s-a intamplat la ora 22:30, iar el si-a petrecut noaptea la spital, cel mai probabil pentru a-si scoate alcoolul din sange. avea 0.96% alcool pur in aerul respirat. Astazi am fost la procuror si mi-a spus ca nu voi avea drept de circulatie pana cand cazul nu se solutioneaza. Adica daca cazul nu este solutionat timp de 1 an, eu raman fara permis tot atat timp..
Am fost implicat intr-un accident minor, s-ar putea spune incident cel mai probabil. Intr-o oarecare noapte am intalnit mai multe persoane pe marginea soselei, printre ei aflandu-se un pieton in stare avansata de ebrietate(0,96% alcool pur expirat) pe mijlocul soselei. Am ajuns in dreptul acestuia, am oprit, iar acesta s-a ridicat s-a apropiat de aripa din stanga masinii, injurandu-ma si amenintandu-ma. Vazand acestea am plecat, dar cum acesta era lipit de masina s-a dezechilibrat si a cazut. Eu m-am dus acasa, vazandu-mi de ale mele, si dupa 30 de min m-am trezit cu politia la usa. Mi s-a dat o dovada fara drept de circulatie, dar nu mi-a venit nici un proces verbal acasa. Din cate stiu nu a fost chemat la politie nici un martor, dar eu am ramas fara permis. As dori sa aflu daca pot lua dovada pana la finalizarea acestui dosar.

Acest lucru am postat imediat dupa accident, dar nu mi s-a raspuns.
Multumesc pentru promptitudinea de a raspunde.
Buna ziua tuturor! Am permisul suspendat pe o perioada de 3 luni pentru "Parasirea locului accidentului". Asta mi s-a intamplat pe 9.10.2014, dupa care am avut dovada cu drept de circulatie de pe 15.10.2014 pana pe 13.11.2014. De atunci sunt pieton. Cazul nu s-a solutionat nici in ziua de astazi. Este prima mea abatere si imi doresc sa pot da examenul pentru redobandirea permisului, dar nu am cum deoarece cazul nu este solutionat. Intrebarea mea este: Daca nu se solutioneaza cazul dupa ispasirea pedepsei de 3 luni, eu voi fi pieton pentru inca nu stiu cate zile, pana la solutionare? Multumesc anticipat.