buna ziua, am si eu o intrebare ,apartamentele date de MAPN in ani 90 spre vinzare la propietari de la acel moment (angajat mapn) .apartametul a fost cumparat dupa revolutie .apartamentul a fost dat in 1985 ca sub forma de locuinta de serviciu iar dupa ,,90..sau cumparat .pe acte este trecut numai tata fiindca la momentul cumparari mama nu mai era ,decedase cu patru ani in urma.Intrebarea este ? Se poate vinde fara acordul copiilor(mostenitorii) ? noi nu vrem sa se vinda acel apartament fiindca o parte din noi (doi frati mai stam aici) Va multumesc anticipat
buna seara, am si eu o nelamurire ,si anume ..cum se aplica taxa pe stilp in cazurile in care esti persoana privata si se foloseste de constructia ta pentru a se ancora cu toate cablurile TV sau NET . Mentionez ca stau la bloc si are numai un etaj este tip vila si va trebui sa dau acceptul pentru a se ancora de mansarda mea plus cablu pe pereti si nu suntem cu asociatie de prop. suntem doar un bloc propietate personala.Cum trebuie se procedez ? VA MULTUMESC