avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Activitate padurarua

Activitate padurarua

Deținem o casă în Mânăstirea Agapia, cumpărată în anul 1986, conform actului de vânzare-cumpărare Nr.... Pentru terenul aferent acestei case, în urma a numeroase solicitări și plângeri la diferite instituții (Prim Ministru, Prefectura Neamţ) am obținut în data de 23.05.2000, Titlu de Proprietate pentru 431 mp, încadrați în categoria curți, construcții. O societate comerciala care a cumparat un imobil si o suprafata de teren in spatele casei noastre a cerut în instanţă nulitatea acestui Titlu de Proprietate, însă a fost respinsă acţiunea, conform Deciziei Civile Nr....... a Tribunalului Neamţ. Menţionăm că în afara acestei proprietăţi de 431 mp, în data de 19.05.1995, în urma unui partaj voluntar, am primit o suprafaţă de 487 mp, moştenire de la mama mea, din care am înstrăinat 150 mp în aceeaşi zi de 19.05.1995 . Considerăm astfel că suntem proprietari pe o suprafaţă de 768 mp, aşa cum reiese din documentele pe care le deţinem. Certificatul de Atestare Fiscală Nr..... atesta faptul plătim impozit pentru ea. Firma respectiva a incercat timp de 17 ani sa obtina in instanta o suprafata de teren de la noi, intrucat afirma ca desi au cumparat 1900 mp nu detin decat 1300mp si ca restul (de fapt 200mp ar fi la noi). Dupa ce am castigat fondul firma a castigat recursul si au o decizie definitiva si irevocabila din 2011 pe care am vazut/o abia cu ocazia punerii in executare.

Ne găsim în acest moment în situaţia de a fi executaţi silit pentru o suprafaţă de teren care intră în perimetrul nostru de 768 mp în baza unei expertize.
Mentionam ca prin diverse metode am fost adusi in situatia de a nu mai putea tine piept nedreptatilor si de a pierde inclusiv casa care se afla pe acest teren, intrucat e singurul bun care poate fi sechestrat, noi neavand bani pentru a plati cheltuielile ocazionate de aceasta executare si sumele acordate firmei in urma ultimului proces pe care l/am pierdut (mentionam ca toate celelalte procese pe care le/am avut cu aceasta firma au fost favorabile noua).