avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Activitate ElsaElsa

Activitate ElsaElsa

Răspuns la discuția Hartuire telefonica
Pai normal ca nu l cred, el începuse sa mi spună asta. Oricum m am întâlnit cu el ziua la un pub din cartier, asa ca iese din discuție violul. Deocamdată vad ca s a mai potolit, dar singura nu mai ies pe strada. Plangerea la poliție încă nu am făcut o, dar urmează daca are de gând sa mai dea vreun semn
Multumesc mult pt ajutor.
Știe zona in care locuiesc, pt ca am luat un taxi împreuna,care din fericire m a lăsat mai departe de casa, el s a purtat ok pana la sf intalnirii, problemele au inceput dupa, la tel.Tel meu nu are blacklist si nici nu pot lua aplicație pt asta, iar operatorul tel degeaba ii restrictioneaza nr, el ma suna de pe multe nr
Nu știu prea multe lucruri despre el, decât zona in care locuieste, numele mic, adresa de mail si am nr de tel de pe care m a sunat, mi a trimis doar un SMS din care nu se deduce mare lucru, oricum mi a spus ca a practicat avocatura, daca e adevărat cunoaște legea.
Cu datele acestea credeți ca m ar lua cineva in seama?
Multumesc mult.
Buna seara,
Acum puțin timp am cunoscut pe un site de matrimoniale un tip. Dupa câteva zile am decis sa ne întâlnim. Din păcate nu era tocmai un domn in societate chiar daca asa părea. A fost foarte prost crescut si nesimtit. Dupa întâlnire am plecat acasă, el m a plăcut f mult, chiar prea mult, dar eu l am refuzat dragut,dupa asta tragedia greceasca. M a sunat si încă ma suna de zeci de ori pe zi, pana sa nu i mai răspund m a amenințat cu bataia si violul, m a santajat (daca nu ma vad cu el sa i duc o bere la 2 litri ma nenoroceste), mi a spus ca nu rămâne asa treaba....mi e teama sa ies din casa, nu știu ce sa fac, va rog ajutati ma. Multumesc