Multumesc mult pt raspunsuri.
Nu aveau ce sa mosteneasca deoarece socrul meu nu avea absolut nimic pe numele lui la data decesului. Numai ca firma de recuperari a inceput sa o contacteze telefonic pe soacra mea(are numarul de telefon pe care il detine socrul meu) si imi e teama de ceea ce v-a spune ea celor de la firma.De aceea a zis sa le trimit copie dupa certificatul de deces, de pe un fax , ma gandeam ca nu o sa ne mai contacteze.
Nu am mostenit nimic, totul este pe numele sotului meu.Socra mea are o pensie de urmas dupa decesul socrului.Ne vin mereu plicuri de la firma de recuperari si au inceput sa ne contacteze telephonic pe numarul de telefon pe care il detinea socrul meu.
Daca le trimitem pe fax copie dupa certificatul de deces , este in regula?
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns legat de o datorie catre banca.Socrul meu a facut o extindere de card si nu a platit datoria , intre timp datoria a fost predata catre o firma de recuperari. Precizez ca socrul meu a decedat in urma cu un an, si nu avea nimic pe numele lui si nici pe al sotiei lui.Firma de recuperari ne poate executa silit pe noi, copiii?
Va multumesc antcipat