avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Activitate carmen_k

Activitate carmen_k

Răspuns la discuția Admitere magistratura 2010
Multumesc, sa avem bafta cu totii si sa trecem cu bine si ultima proba!!!
Singurele mele emotii de astazi au fost legate de tensiunea ... mica, dobandita dupa examen, mai ales ca nu am putut bea cafea.
Nu a fost insa nicio problema, spun asta pentru cei in situatii similare, sa nu se ingrijoreze cu privire la acest aspect.
www.avocatnet.ro/images/smil...
Va scriu eu despre medical, probabil ceilalti nu au ajuns acasa.
Examinarea a durat aprox. 2 ore, de la 8 dimineata la 10. Am ajuns la clinica, ni s-a intocmit cate o fișă iar apoi ne-am prezentat pe rand la cabinetele de specialitate: psihiatrie, recoltare sange, ORL, chirurgie, cardio, oftalmologie. Ni s-au efectuat examinari EKG tuturor, din cate stiu eu.
Nu a fost nimic iesit din comun sau care sa creeze emotii....va tin pumnii tuturor :)
ptr. carmen miron:

Ciobanu şi Boroi - procedura civila.
Mitrache - penal general.

Vezi ca a aparut o carte de grile si spete la procedura civila - Gabriel Boroi şi Gabriela Raducan.
Am rezolvat-o (toata) sambata inainte de examen si nu am gresit decat o grila la pr. civ. , de 0.10. Grilele nu au fost identice cu cele date, evident....dar a fost un exercitiu profitabil, se pare.
La fel, la civil cursul selectiv al lui Boroi şi Stanciulescu, ros în ultima saptamana inainte de examen...rezultatul...o sg grila de 0.10 la civil gresita. Bine, succesiunile si contractele s-au completat si cu Deak, obligatiile si realele cu Barsan, dar asta este de notorietate.
dar penalul...si procedura penala....#-o
...un 8, 45, doua de 7, 35, un 7,15 in dolj, judecatori.
Deja se mai clarifica oarecum situatia.
Mie mi s-au epuizat sursele...:) predau ştafeta.
Cine se mai încumetă? :)
Mai este un 7,25 in Arges, judecatori.

Haideti, curaj, sa spunem toate notele pe care le cunoastem.
Mai scapam de emotii :)
Karmina, vad ca esti la datorie, daca toti ar fi ca tine ne-am face macar o idee despre nivelul general.
Buna,

7,45 - judecatori.

:(