Lucreaza mama,o zi la munca,una libera,locuieste cu parintii ei cu chirie...Stim ca si parintii ei muncesc!Inscrierea la o alta gradinita este legala fara acordul ambilor parintii?!Atunci de ce spune la actuala gradinita ce este bolnav?Asa bolnav sa fie de 3 luni?
Multumesc frumos ptr raspuns,insa nu putem crede ca nu se poate face nimic legal!Copilul a fost inscris la aceasta gradinita de 3 ani,deci copii ii plac,nu a fost inscris la o alta gradinita ptr ca nu i-a luat dosarul de la actuala,daca este copilul bolnav...inseamna ca este grav ptr ca asta spune de 3 luni,ca este bolnav,atunci de ce nu il anunta si pe tata ptr ca pana la finalizarea divortului au drepturi egale!De ce nu a dus...ceva care sa demonstreze cele spuse la gradinita!De ce institutia nu ii cere documente?!
Are si o hotarare a ordonantei presedintiale,prin aceasta hot are dreptul sa-l vada la domiciliu ei ,insa pana acum nu a gasit-o niciodata acolo,a plecat pe la munte,etc(deci copilul nu este bolnav) ,dar oricum este f agresiva,vulgara chiar si de fata cu copilul,il invata sa vb urat cu tatal si cu noi ceilalti membrii ai familiei...El are inregistrari cu aceasta facand lucrurile acestea,insa in instanta nu se iau in considerare,din pacate!!!
Buna seara!Am un var care este in divort,au un copil impreuna,insa nu se inteleg asupra custodiei minorului,acesta avand 6 ani!Fosta sotie nu il lasa pe varul meu sa vada copilul,acesta ducandu-se la domiciliu lor,mergand la gradinita copilului...La domiciliu nu i se raspunde la usa,la gradinita facea tot timpul scandal vazandu-l acolo sau il suna si ii vorbea urat daca auzea ca a fost acolo.Incepand de anul acesta de cand s-a inceput gradinita,15 septembrie,copilul nu a mai fost dus pana in prezent!Conducerea gradinitei a contactat-o pe mama baietelui,intreband de copil li s-a spus ca este bolnav.Nu a dus niciun act medical care sa arate ca copilul ar avea ceva...Va rog sa-mi spune-ti ce se poate face legal impotriva ei sau chiar a gradinitei ptr ca nici ei nu o trag la raspudere ptr ca nu il duce,nu se implica suficient dupa parerea noastra?Ea nu il duce sa nu intre in contact cu tatal,ne gandindu-se ca ii face rau si copilului ptr ca pierde un an important,pregatitor ptr clasa 0.