avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi
Forum Activitate tarachiu

Activitate tarachiu

buna ziua . in 2011 am facut un credit la banca raiffeinsen .am platit rata la timp si lunar .aveam un job de paznic fara atestat( nu imi poate face atestat din cauza problemei la mana stanga) .in 2013 luna 8 am patit un accident la mana dreapta cu o rana de 10cm lungime cu sectionarea nervului median dublu nivel, flexorii superficiali ai degetelor sectionarea tendonului FCR , leziune partiala a muschilui flexor profund si muschilui brahioradial si pronator patrat ..nu imi pot folosi mana imi lipseste 1 centimetru tendon..la mana stanga din nastere am brahisindactilie (adica nu pot face nimic cu ea ) am fost la centru handicapati si am dorit un ajutor din partea lor o indemnizatie sa imi pot creste familia deorece sunt casatorit . mi au dat o indemnizatie de 33lei .grad mediu permanent( pe 100 ani am certificatu de handicap ) care eu nu pot munci deloc nu pot face efort cu mana dreapta si cu mana stanga nu pot chiar daca as vrea .am depus actele la banca iesirii din spital diagnostic ,si cum procedez sa platesc banca eu de fapt aveeam 200lei pe luna acuma ei nu imi acorda 33 lei ce pot face am dus hartiile la banca cu iesiri din spital certificat handicap .si au respins cerere .am avut asigurare la bani a disparut din baza de date a lor problema fiind ca nu am platit asigurarea in euro acuma ar fi motivul .cum procedez sa ma ajute cineva va rog frumos . va multumesc anticipat