avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Activitate ifose05

Activitate ifose05

Bine înțeles, în termenul legal, dețin și răspuns la contestație, dar mai am doar 6 zile până la termenul limită pentru a intentat proces în instanță, ajutați-mă, vă rog!
A posibilitatea de a intentat proces în instanță ANFP pentru respingerea repetată a dosarelor pentru pozițiile de inspector / expert / consilier asistent scoase la concurs, întrunind toate condițiile impuse de Legea nr.188 / 1999, implicit prin depunea adeverinței de la fostul loc de muncă prin care atestă vechimea în specialitatea studiilor de 2 ani, 9 luni și 22 zile, dar că nu întrunesc condițiile întrucât sunt înregistrat la aceea dată ca Ofițer bancar ghișeu ?!!!!....și că această poziție este de studii medii. Dacă-i așa, cum de am ajuns să particip la concursul organizat de către Direcția Generală Antifraudă Fiscală - Aparatul Central în sesiunea 2016 iar rezoluția a fost de ADMIS, atunci cum de am ajuns să particip la concurs pentru postul de inspector asistent dacă nu întrunesc condițiile impuse de lege. În altă ordine de idei, în ianuarie 2016, în urma unei petiți înaintate către ANFP prezentând toate actele necesare de care dispun și prin care am întrebat clar dacă am posibilitatea de a aplica pentru o poziție de inspector / expert / consilier asistent scos la concurs de către o instituție publică, am primit un răspuns AFIRMATIV, .... în această situație și față de cele expuse am posibilitatea de a intentat proces în instanță ANFP de încălcarea legii ?
0729.098.743.
Mulțumesc.
În perioada 2007-2012 am lucrat la o bancă din România. În mai 2012 am fost dat afară, chipurile "restructurarea activități". În toată perioada 2012-2014 am costata că imaginea mea a fost folosită de 5-6 ori, numai în acest an de 2 ori, ultima oară chiar în ziua de joi 11.12.2014 de Ziarul Financiar, la sectiunea Bănci și asigurări. Menționez ca NU AU ACORDUL MEU de a folosi imaginea mea, nici Volksbank România și nici Ziarul Financiar, și nu am semnat nimic în acest sens.
Ce este de făcu? Întrucât nu vreau să-i las pe acești HOȚI. Vreau să-i fac să plătească pentru toate suferințele pe care le-am îndurat, pe când ei au încasat sume colosale.
Vă implor, ajutați-ma. Nu știu la cine să apelez.
Mulțumesc.