avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Activitate TheodorAMAN

Activitate TheodorAMAN

Marea mea frica s-a adeverit azi dimineata,filmarile se sterg dupa 7-8zile,politaiul mi-a spus ultima data cand am insistat cu telefoane asupra lui ca tin 2 saptamani(am fost mintit ).
Ce fac in acest caz?multumesc
Am scrisc pe procesul verbal de dauna toate acestea,vad ca timpul trece si nu se intampla nimic,marea mea frica este sa nu se stearga filmarile.
Are cineva idee cum pot lua aceste filmari din cadrul unei primari?multumesc
Salutare
Seara parchez masina in fata blocului,dimineata imi urmez rutina(coffee s.a.m.d) si din obisnuinta ma uit pe geam,sesizez cu stupoare ca masina mi-a fost miscata app 1m din loc,cobor ma uit,nu imi vine a crede,sun la politie,mi se spune ca nu are pe cine sa trimita,la insistentele mele vine totusi o patrula.Doamna Agent se uita,ma noteaza in agenda,se mai uita prin parcul din fata blocului,spunandu-mi ca sa stau linistit ca sunt camere in tot orasul si se va gasi faptasul,mi se cer datele si nr de tel si mi se spune ca voi fii sunat.Trece o ziua,trece si urmatoarea si nimic,aflu ca este un martor care a vazut tot,discut cu el imi povesteste cum si in ce fel s-a intamplat,stie unele detalii,dupa care ma duc la sectie sa declar accidentul,mi se fac actele specifice,mi se da dovada de reparatie ,spun ca am si un suspect...toate bune si frumoase,dovada mi s-a dat marti,de abia sambata sunt sunat de politaiul care intrumenteaza cazul ca a inspectat masina banuita dar nu este el(tinand cont ca eu am vazut cum s-a intamplat tot dar din lipsa de timp si aprobari legale nu am putut vedea tot sirul evenimentelor) in totalitate,am si martor si video si tot degeaba ....ancheta ramane in curs.
Intrebarea mea este urmatoarea:
In cazul in care primesc raspuns autor necunoscut de la politie ,eu pe cine trag de urechi?Am si martor care a sunat imediat cand s-a produs accidentul la politie am si filmari ...ce pot face ca simt ca sunt dus cu zaharelul ...multumesc