Buna ,multumesc ca ati raspuns da dupa legea hotaraste scrie ca s-a respins recursul apoi este opinia separata .Tatal a primit custodie exclusiva in baza unei evaluari facuta copiilor acesta evaluare a fost facuta exclusiv in favoarea tatalui denigrandu-ma pe mine ,la acel moment nu am avut resursele necesare si nici nu am stiut unde trebuie sa merg sa dovedesc ca a fost o facatura iar neavand nici o dovada in acest sens i s-au incredintat copiii exclusiv lui .Am facut plangere la Colegiul Psihologilor impotriva acelei evaluari si raspunsul a fost ca doamna psiholog care a facut acea evaluare a incalcat dreptul deontologic si stiintific al profesiei de psiholog si a fost sanctionata ,am facut o evaluare la un alt psiholog din care reiese faptul ca copiii sunt atasati de ambi parinti si nu pun in nici un fel viata copiilor in pericol aceste documente le-am prezentat la recurs .Familia lui vrea sa ma scoata din viata copiilor le trimit pachete, haine ,jucarii tot ce copiii au nevoie dar nu ma lasa sa stau cu ei am o luna de cand am venit acasa si acus plec iar ,cu copiii nu am putut sa ies deloc mici macar la un suc ...eu mai vin la vara de aceia as vrea foarte mult sa obtin custodia comuna si sa am program de vizita a,oricum si asa le trimit tot ce au nevoie chiar si acum cand nu pot sa ies cu ei sa ii vad le-am cumparat tot ce au nevoie pt serbare costume hainute ghetute ma duc la usa si le iau masura apoi le aduc si atat ,pt mos nicolaie m-a sunat sa le cumpar cadouri sa le puna in ghetute si le-am dat dar abia bupa 3 zile am reusit sa vb cu copiii sa ii intreb ce au primit de la mosu pt ca nu raspunde ma suna cand are nevoie ...
Buna ziua ,va rog frumos sa ma lamuriti si pe in privinta unei hotarari .Am inceput divortul in n 2012 ,eu sunt mama , la primul proces mi s-au incredintat copiii mie la apel i s-au incredintat copiii lui dar fiindui dat custodie exclusiva ,am facut recurs iar in decizia de la recurs scrie ca mi s-a respins rcursul dar mai jos este scris" opinie separata"in sensul exercitarii in comun a autoritatii parintesti in care este se exemplifica ca din ansamblu probator administrat in cauza nu rezulta motive sa fiu inlaturata de la exercitarea in comun a autoritatii parintesti , iar ultimul paragraf scrie "In consecinta ,solutia ce se impune la situatia de fapt probata cu inscrisuri noi in recurs ,in ce priveste resedinta mamei este de admitere a recursului , de modificare in parte a deciziei atacate in sensul exercitari i in comun a autoritatii parintesti - asa cum s-a pronuntat judecatoria "va rog sa imi spuneti daca asta inseamna ca avem autoritate parinteasca in comun sau ce ar trebui sa fac pentru a obtine acest drept. Am deschis proces pt programul de vizita eu am fost plecata din tara, acum m-am intors copiii ii vad asa la doua trei zile in fata usii cate 4- 5 min cat le dau ceva si atat, platesc pensie alimentara le trimit pachete ma interesez de tot ce au nevoie si ma implic cat pot in tot ce inseamna viata copiilor mei , tatal si familia lui nu ma lasa sa interactionez cu copiii .Va multumesc anticipat!