avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 255 soluții astăzi
Forum Activitate Radu77777

Activitate Radu77777

Da, ipoteca a fost pusa pe terenul extravilan!!!
Am vreo sansa??
Ma poate ajuta si pe mine cineva cu vreun sfat??? Am vreo sansa sa inceteze executarea silita??
Buna ziua!
Am fost executat silit, si in prezent am poprire pe salariu pentru ca nu am mai achitat un credit ipotecar in urma caruia am cumparat un teren extravilan. Banca a cedat creanta unei firme de recuperari creante, iar firma m-a executat silit si a scos terenul la licitatie!
Legea darii in plata s-ar aplica si pentru mine?
Va multumesc!
Răspuns la discuția Poprire salariu..abuziva???

Am inteles! Angajatorul a procedat legal!
Dar in momentul cand termin de achitat creditul de nevoi personale si cheltuielile de executare, limita de poprire va fi de 1/3?
Răspuns la discuția Poprire salariu..abuziva???

Pai si in cazul meu sa inteleg ca este un singur creditor(chiar daca am creditul de nevoie personale, creditul ipotecar si chetuilelile de executare) si angajatorul a interpretat gresit, punandu-mi poprire 1/2 din salariu??
Eu ma incadrez in aceasta categorie din textul de lege:
(2) Dacă sunt mai multe urmăriri asupra aceleiaşi sume, urmărirea nu poate depăşi jumătate din venitul lunar net al debitorului, indiferent de natura creanţelor, în afară de cazul în care legea prevede altfel??

Nu mai apasati butonul citează, multumesc.
Buna seara! Am si eu o problema cu o firma de recuperari creante si sper sa ma ajutati!
Angajatorul mi-a pus poprire suma de 750 lei, ceea ce inseamna jumatate din salariul meu! Cumva angajatorul meu a stabilit poprirea jumatate din venitul meu in mod legal?? Ideea este ca eu am de achitat un credit de nevoi persoanale, un credit ipotecar si cheltuielile de executare!
Angajatorul mi-a comunicat ca a mers pana la 1/2 din salariu deoarece am mai multe urmariri ale aceleiasi popriri! Mentionez ca este vorba de un singur executor!