avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Activitate analeo

Activitate analeo

Buna seara ! Aş dori să stiu ce sorti de izbanda am in acest caz .Am achizitionat pe numele meu de pe un site online ,un tv led ,şi mi-a fost livrat cu ecranul crapat ! A fost un cadou pt .ai mei ,eu fiind stabilit in stainatate de 8 ani .Receptia produsului a fost facuta de parintii mei (60 ani) ,verificand prezenta produsului si datele facturii in prezenta curierului ,care era extrem de grabit .Acesta la insistentele alor mei a acceptat sa intre in apartament si sa deschida pachetul ,scotand un colt de tv din cutie pt al arata alor mei si semnati si gata ...i-a sfatuit pe ai mei sa lase produsul sa se acomodeze cu temperatura ambientului ceva vreme ...ai mei de buna credinta ,repet oameni la 60 ani si purtatori de ochelari ,nu au vazut pe moment crapatura ,de altfel foarte fina si putin vizibila doar intr-un anumit unghi contra luminii,ci dupa doua zile, cand au gasit timpul necesar sa il monteze si sa il puna in functiune .Odata bagat in priza se vede clar nivelul de deteriorare al ecranului.Am sesizat online magazinul de unde am achizitionat produsul si dupa lungi tergiversari si refuzarea dreptului de retur in 14 zile pe legea europeana care garanteaza acest drept chiar si fara a avea un motiv ,dar in situatia mea .Motivatia de refuz a magazinului dupa ce a probat sa treaca responsabilitatea catre furnizor-,(ce legatura am eu cu furnizorul ?) ,mi-au spus ca ambalajul prezenta urme de manevrare defectuoasa si ca eu puteam refuza produsul pe loc de fata cu curierul ,si nu am facut-o ...deci raman pagubit .Repet acea verificare este o posibilitate o
ferita de ei prin contract cu curierul ,NU o obligatie ...ei imi imputa totul mie si se spala pe maini .Am depus deja asta seara plangere online la ANPC SI POLITIE .Multumesc anticipat pt.orice raspuns pertinent !