avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Activitate GamaTiti

Activitate GamaTiti

Buna seara ,
Pot gasi undeva un model de cerere pentru Instanta pentru recunoasterea Presedintelui?
Si daca stie cineva ce acte mai trebuiesc depuse ...
Va multumesc frumos
Răspuns la discuția Compensari Hotarari
As mai avea o intrebare daca se poate .
Exista vreo lege care poate stopa asemenea persoane?
Doresc sa mentionez ca persoana respectiva are procese si cu toti judecatorii,procurorii,executorii,politistii, plus alte persoane .
Nu inteleg de ce exista frica acestora da a i aplica amenzi pentru comportamentul din sala de judecata (aceasta tipand efectiv).

Va multumesc anticipat ...
Răspuns la discuția Compensari Hotarari
Va multumesc mult pentru raspuns.
Buna seara .
Ma judec de mai multi ani(14) cu o persoana (procesomana).In total sunt in jur de 250 procese . 240 sunt castigate de mine. Unul dintre procese pe care la castigat
adversara are cheltuieli de judecata in valoare de 8.000 roni . Eu am de primit de la celelalte procese in jur de 25.000 roni.Problema consta in faptul ca aceasta a cesionat datoria mea de 8.000 roni catre o terta persoana care acum doreste sa ma execute silit. Persoana cu care eu ma judec are datorii si catre stat ,acestea reiesind din procesele penale pierdute ,trebuind sa achite catre stat cheltuieli judiciare.
Intrebare : Exista o solutie prin care sa ajung la compensare ?
Va multumesc frumos ...

Răspuns la discuția Declaratia 205
Va multumesc frumos !!!
Discuție Declaratia 205
Buna ziua

Asociatiile de proprietari nu mai stiu daca se depune sau nu decl. 205.
ANAF-ul spune ca este ultimul an in care se depune . Echipa de la BlocManagerNET (program contabilitate pt. asociatii de proprietari) ne-a transmis
un comunicat in care ne specifica , ca nu se mai depune decl. 205.
Cum sa facem sa nu gresim??? Va multumesc .
Răspuns la discuția Calcul caldura
Va multumesc frumos si La Multi Ani tuturor pt. 2015 !!!
Discuție Calcul caldura
Buna ziua
As dori sa aflu cum se calculeaza caldura unui apartament care are centrala iar restul de apartamente nu au repartitoare de costuri.Stiu ca Ordinul nr. 343/2010 se refera doar la anul 2010. Va multumesc ...