avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Activitate Mirela94

Activitate Mirela94

Răspuns la discuția Admitere SNG 2015
Heelllp !!! :( daca am terminat Administratie Publica ( in cadrul facultatii de Drept ) se considera studiu superior juridic?
Răspuns la discuția Admitere SNG 2015
Buna tuturor... La admitere se pot inscrie doar cei care au terminat Dreptul? Sau si alte facultati.. Eu am terminat facultatea de Drept , specializarea Administratie Publica
Răspuns la discuția Admitere SNG 2015
Cu atatea locuri... Mi- am pierdut orice speranta :(
Răspuns la discuția Admitere SNG 2015
sigur doar atatea locuri au scos?? De unde stiti? Eu nu am gasit pe site-ul lor

Răspuns la discuția Admitere SNG 2015
Buna, cei de la SNG pun la dispozitie si locuri de cazare in timpul scolii? Stiu ca cei de la INM beneficiaza de un camin, unde prioritari sunt cei care nu locuiesc in Bucuresti. Multumesc frumos!
Timp de 6 ani mama i-a trimis bani lunar tatalui pentru a platii totul, ajuta la ceva in favoarea mamei? Si mai exact..cum se procedeaza cu sulta? Multumesc frumos pentru raspuns!
Buna ziua, nici nu stiu cu se sa incep... Mama mea din anumite motive vrea sa divorteZe.. Cum este cu partajul? De exemplu apartamentul este pe numele ambilor, dar doar mama plateste ratele, intretinerea, facilitatile, tata nu aduce bani in casa. Exista vreo sansa ca tata sa nu primeasca nimic? Se poate desfasura procesul daca mama inainteaza cererea de divort apoi pleaca din tara? ( lucreaza in strainatate) Va multumesc frumos!!!