avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Activitate alexandrudochia

Activitate alexandrudochia

Răspuns la discuția Taxa abuziva?
Asa este, RoTld le supravegheaza, dar daca nu gresesc, .ro era singurul domeniu care se cumpara...cu ajutorul unei singure plati, si nu una anuala ca in celelalte cazuri. De ce eu sa platesc +/-50 de euro pe baza unei astfel de idei, ca apoi o institutie sa schimbe jocul din mers si sa imi ceara alti bani? Economic vorbind, eu am platit in avans, bani de care ei s-au folosit, iar cei ce inregistreza astazi un domeniu .ro platesc doar +/- 10 euro. Nu mi se pare just. Sa mi se scada si dobanda anuala bancara pentru ca am investit 5 ani in avans, stiind ca nu vor exista si alte costuri.
Poate reuseste altcineva sa gaseasca o solutie. Eu unul stiu ca nu voi lasa lucrurile asa. Cu siguranta exista o hiba ce va da peste cap aceste tampenii.
Discuție Taxa abuziva?
As dori sa stiu daca exista o metoda prin care se poate anula obligativitatea platii taxei de mentenanta impusa de RoTld, incepand cu martie 2018, pentru website-urile ".ro". Tin sa precizez ca la momentul achizitiei celor doua domenii pe care le detin, vanzarea de domenii ".ro" se facea "pe viata". Plateai o singura data... Este corect ca cei care au platit "pe viata", o singura taxa, sa mai plateasca acum taxa de "mentenanta"? Cum as putea refuza legal un astfel de abuz? Pentru mine asta reprezinta: un abuz!
Multumesc anticipat!