Multumesc pentru raspuns, dar de platit este exclus deoarece taxa este de 700 ron ridicarea (OK) PLUS 300 ron PE ZI si de la ridicare au trecut vreo 4 luni (da, din pacate de-abia astazi ne-am sesizat, nu prea o foloseam si am fost si mult plecati), ceea ce la un calcul inseamna.... cam 8000 (opt mii) de EURO :)
In conditiile in care NU AM PRIMIT NICIO NOTIFICARE, abia astazi am observat ca nu mai este si am sunat la politie.
Sa nu mai spun ca singura problema a fost ca "a stationat neregulamentar altfel decat paralel si langa trotuar", intr-o zona in care toate masinile erau parcate usor oblic, dar in fine, asta e, din cate am inteles conform legii toti greseam, deci nu prea ne sta argumentul in picioare la o eventuala contestatie :(
8000 de euro pentru o parcare neregulamentara? WTF. Daca era ceva rezonabil poate intelegeam.
Alte sugestii? Multumesc frumos.
Daca nu mai doresc / nu imi mai permit recuperarea autoturismului ridicat pentru parcare neregulamentara (de catre firma private de ridicari sector 4 Bucuresti), din cauza ca taxa pentru depozitare este de 300 lei (trei sute lei, trei milioane vechi!) PE ZI ceea ce inseamna enorm in conditiile in care au trecut deja multe zile, stiti cumva ce ramane de facut?
Din partea mea le cedez masina, sa faca ce vor cu ea, sa o dea la dezmembrari /remat etc. (eu taxa respectiva nu am cum sa o mai platesc) dar este acest lucru posibil, are cineva experienta cu asa ceva?
In plus am inteles ca intr-o saptamana ii si inceteaza contractul acestei firme de ridicari cu primaria sector 4 (care urmeaza sa faca singura ridicarile), ce se intampla cu masina si cu taxele de depozitare in acest caz?