Am si eu o problema careia nu i-am dat de capat desi am pierdut ore de sunat la diverse institutii ale statului in scopul de ma clarifica si sper ca pot gasi intrumare aici.
Am finalizat executarea unei constructii care prin autorizatia de construire are functiunea de locuinte. In acest moment am dori sa utilizam cladirea in alt scop, adica: dorim sa facem un centru formational pentru personal hotelier ( pentru acesta avem nevoie de 10-14 camere de cazare tip dormitor, o bucatarie specializata in care sa facem trainning pentru personal si o sala de mese pentru acelasi scop). Cladirea existenta ne perimite aceste schimbari dar, e posibil sa avem probleme in obtinerea autorizatiei de functionare din cauza ca autorizatia de construire are functiunea de locuinte.
Din cate am inteles trebuie sa facem o schimbare de functiune, dar pentru acesta functiune se calculeaza un numar de locuri de parcare mai mare decat aveam pe locuinte, iar Certificatul de Urbanism se pare ca interzice amenajarea unui numar suplimentar.
Cum putem proceda in aceasta situatie, se poate obtine autorizatia de functionare pentru acest centru formational doar cu acord de la ISU si D.S.P.M.B fara sa mai fie necesara o schimbare de functiune si sa fie implicata Primaria?