Buna ziua.
Am casa situata intre calea ferata si DN1.
Intre peretele casei si calea ferata sunt aproximativ 50m.
Gara se afla la aproximativ 500 m de casa. Zgomotul produs de trenurile care sosesc sau pleaca din gara este foarte mare. Cui ma pot adresa? Pot actiona CFR-ul in instanta pentru poluare fonica?
Multumesc.
doresc o recunoastere in bunul imobil.
Ce se intampla daca nu ii mai platesc ratele la primarie?
Ce pot face daca bunica nu va recunoaste ca eu i-am platit ratele?
Buna ziua.
Bunica mea, pentru locuinta in care sta, a incheiat un contract de vanzare-cumparare cu primaria orasului. Deoarece la momentul incheierii contractului ea figura chirias in imobil, vanzarea imobilului s-a facut in numele bunicii mele, urmand ca bunica mea sa plateasca rate lunare pe o perioada de 20 ani. Din aceasta perioada de 20 ani au trecut 9 ani. Ne-am hotarat (bunica, mama mea, eu si sotia mea care stam impreuna cu bunica) sa platim mai repede ratele si diferenta de 11 ani care a mai ramas de plata, sa o achitam in 2 ani.
Problema este urmatoarea: bunica mea are pensia de 350 lei, fiind singurul venit, fara sa fi avut vreo mostenire sau vreun castig loteristic.. in acest moment rata lunara a imobilului este de 700 lei. Au inceput sa apara fel de fel de discutii si imi este teama ca dupa ce se vede cu imobilul achitat, sa ma dea afara din imobil deoarece ea este proprietara..
Intrebarea mea este: cum pot sa justific banii care i-am platit pentru plata ratei lunare? Chitanta si factura eliberata de primarie pentru plata ratei este pe numele bunicii mele. Cum poate bunica mea sa justifice ca dintro pensie de 350 lei a fost in stare sa plateasca o rata de 700 lei si sa traiasca in acest timp??
Mentionez faptul ca in primii 9 ani, mama mea a fost cea care a contribuit la plata ratelor lunare.