avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 856 soluții astăzi
Forum Activitate NicholasRenov

Activitate NicholasRenov

Răspuns la discuția Formularul A1

va multumesc

Deci vreau sa va explic o situatie,POATE RESUSITI SA MA INDRUMATI!
nu am stiut caci formularul a1 trebuie inregistrat si pe teritoriul tarii unde se face detasarea.

Duminica , unul dintre angajati a fost luat de catre politie si verificat, fiind bariera de limba, nu a putut da prea multe informatii, au incercat sa'l verifice pe baza cartii de identitate, procedura esuata, nu figura inregistrat in tara unde este detasat, uk, dupa a fost pus pur si smplu pe avion catre Romania, fara dreptul de a avea un interpret, de a'si recupera lucrurile, de a'si anunta patronul , de a'si folosi telefonul etc.

Angajatul detine formularul A1, dar din pacate nu au fost inregistrate in UK. ( nu am stiut)

Dupa explicatiile angajatului, care acum este in ROMANIA, si in plus si cu o interdictie de 3 ani fata de UK, autoritatile engleze au facut 'exces de zel'!!!!

Ce ma sfatuiti sa fac in privinta aceasta, eu as vrea ca angajatul sa se poata reintoarce la locul detasarii!

Care ar fi etapele pe care ar trebui sa le urmaresc pentru a ridica INTERDICTIA.

Discuție Formularul A1
Buna ziua,
Am si eu nevoie de un raspuns; Dupa obtinerea formularului A1 , trebuie sa'l inregistram in tara unde vom activa?
Specific tara UK;
Ce anume spune 'legea detasarii' angajatilor intr'o alta tara?
Care sunt procedurile care trebuiesc facute, din partea unei societatii romane, pentru a detasa muncitorii?