avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1331 soluții astăzi
Forum Activitate BlaxyResort

Activitate BlaxyResort

Stimate Domn,

In mare ati inteles conceptul, suplimentar as dori sa va ofer mai multe detalii.
Intrucat nu cred ca imi puteti transmite dvs. datele de contact, va ofer datele mele pentru o comunicare mai usoara si directa.
contact@blaxy.ro
0755.038.846

Va dorim o seara frumoasa!
Echipa Blaxy
Buna ziua,

Ne face placere sa putem aduce lamuriri cu privire la proiectul Blaxy Resort.

Prin achizitionarea unei locuinte Condo in Blaxy Resort:
- Deveniti proprietar pentru minim o saptamana de vacanta in fiecare an, pentru totdeauna (insemnand ca aceasta proprietate se inscrie in CF si aveti posibilitatea de a o inchiria, vinde sau lasa mostenire). Din 2011, legislatia in vigoare reglementeaza in Codul Civil, Art. 687 acest tip de proprietate periodica.
- In fiecare an, in saptamana aleasa de dvs, puteti veni in Blaxy Resort ca proprietar al locuintei achzitionate (daca nu veniti, Administratia Blaxy se poate ocupa de inchirierea saptamanii dvs., astfel incat veti obtine venituri suplimentare din chirie)
- Odata cu proprietatea asupra unui apartament, se dobandeste si accesul gratuit la toate facilitatile complexului, cum ar fi plaja privata, piscine de lux, restaurant si cluburi, facilitati pentru copii, centru de sanatate & SPA etc.

Raspunsuri pentru sesiunea de intrebari:

- Dupa ce am platit (spre exemplu) suma de 2500 euro care reprezinta (citat) "costul unui pachet pentru o saptamana de vacanta pentru totdeauna", in afara de costul facilitatilor de acolo (ex: piscina) ar mai exista altfel de costuri? link catre oferta lor: [ link extern ] ...
In lista de preturi regasiti costul pentru o saptamana de vacanta, pentru o Locuinta Condo, in functie de perioada dorita si pozitionarea locuintei in Resort (vedere mare sau lac, etaj).
Mai jos regasiti taxele pentru o saptamana, pentru o locuinta Condo:
 taxa de administrare şi mentenanţă locuinţă Condo în valoare 30 (treizeci) - 40 (patruzeci) de euro pe an pentru o singură locuință Condo și pentru o săptămână de proprietate periodică,
 taxa de utilizare şi întreţinere a locuinţei Condo în valoare de 2 (doi) euro de persoană pe zi. Taxa de utilizare şi întreţinere se plătește doar în cazul în care este folosită locuința și în funcție de numărul de persoane care folosesc locuința,
 100 euro garanţia de bună utilizare a locuinţei Condo care se plătește o singură dată.


- Daca achizitionezi un condo in perioada III sa zicem (1 mai - 30 iunie) inseamna ca pot oricand in perioada asta sa-mi aleg o saptamana de concediu sau cum mai exact ca tabelul acela m-a cam bagat in ceata.
Preturile pentru locuintele condo se modifica pe masura ce ne apropiem de inaugurarea Resortului din iulie 2015, din acest motiv in lista de preturi sunt evidentiate 4 perioade cu costuri diferite. Astfel, pretul unui apartament in prima saptamana din august este mai mic daca se achizitioneaza in ianuarie (perioada I), decat daca acelasi apartament, pentru aceeasi saptamana, se achizitioneaza in mai (perioada III).

Va stam la dispozitie pentru orice informatii privind aceasta oportunitate si va asteptam cu drag sa va alaturati membrilor comunitatii Blaxy!

Va dorim o zi frumoasa,
Echipa Blaxy