avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Activitate looker

Activitate looker

Răspuns la discuția Reziliere contract UPC
Raspunsul lor este acesta:

<< In ceea ce priveste taxa de reziliere in valoare de 500.00 lei inclusiv tva, care se regaseste pe factura emisa in data de 01.01.2015 va informam urmatoarele aspecte:
In data de 15.09.2014 dumneavoastra ati acceptat noua oferta de servicii. Pe data de 19.01.2015 contractul se va rezilia in urma cererii de reziliere depuse de dumneavoastra in magazinul UPC.
Perioada minima contractuala urmeaza sa expire in data de 15.09.2015.Taxa de reziliere s-a aplicat pentru perioada cuprinsa intre 19.01.2015 - 15.09.2015 astfel :
Valoarea serviciilor fara tva : 32.26 lei (pentru Abonament UPC Digital TV Familia )+ 40.31 lei (pentru Abonament Internet Fiber Power 150 Mbps ) x 7 luni (perioada ramasa pana expira perioada minima contractuala) = 507.99 lei (se rotunjeste aceasta suma in minus) = 500 de lei de plata perioada cuprinsa intre 19.01.2015 - 15.09.2015.>>

Mentionez ca nu exista o oferta si pur si simplu pretul de lista pe care oricine il are.
Ei doresc ca eu sa platesc niste servicii de care eu nu voi beneficia. Se doreste in clar plata integral a serviciilor dupa cum ei au precizat.

Va multumesc pt raspunsul acordat!
Buna seara!

Am avut contract cu UPC din data de 27.04.2013 pt o perioada de un an pentru servicii TV si internet.
Prin septembrie 2014 am avut niste discutii cu ei si am incercat rezilierea, insa intr-un final am ajuns la un acord de principiu pe inca un an, fara a beneficia de vreo gratuitate sau altceva. (totul a fost la telefon, nu am semnat absolut nimic si nici nu am primit ulterior nimic in scris referitor la vreun contract).
In decembrie am decis sa renunt la serviciile lor, pt ca nu voi mai locui acolo.
Am mers sa depun cerere la un sediu UPC, iar reprezentantul mi-a comunicat ca nu sunt legat de contract si pot rezilia fara nicio taxa. Zis si facut, urma sa merg luna aceasta sa predau echipamentele. Intre timp am fost contactat telefonic de reprezentanti ai UPC care mi-au comunicat ca nu pot renunta la contract decat daca platesc 500 de lei despagubiri. Mentionez ca toate facturile le-am platit la timp, inclusiv ultima. Nu am beneficiat de niciun fel de reducere pt acest an prelungit prin telefon.
Doresc doar sa predau echipamentele si sa nu fiu pus la plata a celor 500 de lei de care ei povestesc.

Ce e de facut, va rog?