Iar aceasta societate de recuperare are dreptul legal de a ma hartui telefonic,sau de a suna colegii de serviciu sau vecinii ?Telefoanele au fost din partea bancii pt ca de cate ori am raspuns si de cate ori au raspuns colegii si vecinii s-au recomandat a fi de la banca respectiva iar plicurile care mi-au venit acasa prin posta au fost trimise tot de banca respectiva,nu de societatea de recuperare.Plicurile nu le-am mai pastrat,de aceea nu pot sa mai verific daca scria "somatie" sau "instiintare".
Buna ziua, cu cativa ani in urma am facut la o banca un card de cumparaturi.mi-am platit rata sau dobanda pana acum 3-4 luni cand am avut niste probleme si am intarziat cu ratele.Am avut o restanta de 350 RON.In prezent am achitat aceasta suma dar pana sa o achit vreau sa va spun ca am fos bombardata cu telefoane din partea bancii.M-am simtit pur si simplu hartuita ca si clien al bancii respective.Am bagat numerele bancii de telefon la respingere apel pt ca nu mai suportam.Am luat legatura cu cei de la banca si le-am spus ca trec printr-o perioada mai delicata si ca decurs de 3-4 luni nu pot plati ratele si ca voi incerca sa platesc cat pot de repede.Au inceput sa ma sune din nou si nu numai pe mine,au sunat la colegii de serviciu,au sunat in alte sectii la alti colegi de serviciu,au sunat la secretariatul institutiei unde lucrez,au sunat si la vecini plus o gramada de plicuri cu somatie prin posta.In acest caz se poate spune ca sunt hartuita ?Am dreptul de a-i cere bancii sa nu mai sune colegii de serviciu sau la secretariatul unde lucrez sau pe vecini ?Este legal faptul ca m-au terorizat cu telefoanele?Pot cere bancii ca de-acum inainte tot ce au de comunicat sa o faca la plic prin posta si sa nu ma mai sune ?