Cand mi sa adus la cunostinta inceperea urmariri penale politistul m-a intrebat daca nu exista cale de impacare si atunci s-a uitat in declaratia celui cu pricina si a spus ca el cere despagubire 3000 ron
Da telefonul meu a fost furat iar cu ceilanti doi martori ma cunosc din copilarie si au declarat intocmai faptele intamplate.dar cand am adus cutia cu actele telefonului la politaiul care se ocupa de caz mi sa spus ca e tarziu acuma ca a trecut 2 ani ...pai eu initial nu am vrut sa imi bat capul sa implic politie judecatorie si am lasat sa treaca dar acum s-a schimbat situatia si am 2 martori
Buna ziua numele meu este Lazar Gabriel.Am o mica problema de natura juridica,daca cineva ma poate ajuta cu unele explicatii ash fi foarte recunoscator.
In urma cu aproape 2 ani in ziua de florii am invitat doi amici la mine acasa iar impreuna cu ei a venit si un baiat pe care nu il cunosteam,am consumat 2-3 beri impreuna iar la un moment dat acel baiat a iesit din apartament fara sa anunte.Ocazie cu,care am observat ca imi lipsea telefonul mobil.un amic al meu sa dus dupa el si la adus inapoi in apartament iar cand am incercat sa vad daca telefonul nu e la el acesta m-a lovitcu pumnul in fata....am reactionat normal zic eu si i-am aplicat si eu cateva lovituri dupa care am mers la toaleta sa ma spal deoarece incepuse sa imi curga sange din nas.Intre timp acel individ a inceput sa distruga bunuri prin casa si ca sa il calmez l-am mai lovit o data si am reusit sa il dau afara.
Dupa un an jumate am fost cautat de politie ca el ma acuza ca l-am batut si iam luat eu lui telefonul.am fost si la detectorul de minciuni si am dovedit ca nu i-am luat nimic insa acum s-a inceput urmarirea penala asupra mea pentru infractiunea de loviri si vatamari corporale
el are certificat medicolegal cu 2-3 zile de ingrijiri medicale
Acum intrebarea mea este.Nu era normal sa ma apar pe mine si bunurile din casa?De ce sa platesc pentru asta?Si as mai dori sa stiu cam cat de grav este daca se ajunge in instanta deoarece eu nu vreau sa i dau cei 3000 ron pe care el i cere ca despagubire... mai bine platesc o amenda sau ies la munca in folosul comunitati. Va multumesc