buna seara,relatie la distanta..am cunoscut o pe un site de socializare si la inceput ea s a oferit sa mi trimita o suma de bani lunar ca sa nu mai lucrez apoi mi a spus ca ma iubeste si a inceput sa trimita si mai multi bani,ne am vazut de 3 ori fara sa avem relatii intime si la un moment dat i am spus ca sunt bolnav pt a mi trimite mai mult lunar apoi i am spus ca s a terminat si ea a tot insistat pana cand i am spus ca voi muri pt ca am o boala incurabila.dupa cateva luni a dat de mine si a aflat ca nu am nimi iar acum se razbuna,intrebarea mea este dc pe citatie scrie ca sunt citat ca martor si cand am sunat mi au spus ca sunt acuzata de inselaciune?nu trebuia sa fiu citat ca parat?
Buna ziua,as vrea sa stiu ce pot pati avand in vedere urmatoarele: am cunoscut in urma cu 4 ani o femeie din suedia cu care am inceput o relatie la disanta ..in decursul a 3 ani mi a trimis anumite sume de bani care au ajuns la un total de 60000euro,mentionez ca mi a trimis din proprie iniitiativa dar ca la sfarsitul relatiei am inceput sa o mint ca am diverse probleme de sanatate si aminsinuat ca as avea nevoie de bani,acum amprimit o citate de la politie sa ma prezint in calitate de martor la un proces penal si cand am sunat mi au spus cacineva ma acuza de inselaciune..ce ar trebui sa fac?sa ma duc cu un avocat?pot face inchisoare pt asta?Va multmesc