avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Activitate hozaiulia

Activitate hozaiulia

Buna ziua ! In 2009 am cumparat de la o firma de c-tii doua apartamente in baza unui Antecontract de vinzare-cumparare sub semnatura privata, pe care le-am achitat integral, dar nu le-am primit nici pina azi...Am depus plingere penala impotriva constructorului respectiv, iar de la Parchet am aflat ca persoana vinzatoare mai are intre 15 si 20 de plingeri, probabil chiar mai multe (unii pagubiti au mers pe cale civila )...
In 2013 firma respectiva a intrat in faliment, iar lichidatorul judiciar al acestei mi-a refuzat inscrierea la MASA CREDALA, pe motiv ca, Contractul de vinzare-cumparare a expirat in iunie 2013...mai pot face ceva impotriva dezvoltatorului si implicit impotriva lichidatorului ???
Va rog sa-mi raspundeti, va multumesc .
Răspuns la discuția Vanzare firma
Am uitat sa precizez ca am datorii catre anumite institutii, in valoare de 14000 lei. Odata vanduta firma, cui ii revine plata datoriilor? Mie, vechiul administrator, noului administrator sau amandorura ? Va multumesc anticipat pentru raspuns !
Discuție Vanzare firma
Buna ziua. Am o firma (SRL-D) cu profil constructii (CAEN 4120) infiintata la jumatatea anului 2013, cu un mic portofoliu realizat pana in prezent si as dori sa o vand (cedez) unei alte persoane (fizice). Odata vanduta firma, imi pot deschide un alt SRL ?