avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1044 soluții astăzi
Forum Activitate rodiiik97

Activitate rodiiik97

seful meu nu a luat cunostiinta de aceste propriri intrucat a avut probleme si nu a fost la firma iar corespondenta nu a avut cine sa o verifice,deabia ieri a luat la cunostinta de acest lucru, cand a venit intampinare de la tribunal
stimata doamna, executorul a mers mai departe si i-a trimis intampinare la seful meu la firma, ca il cheama in proces si il si amendeaza pt ca nu a dat curs proprii pe salariul meu, acum si seful isi angajeaza avocat, mi-am sunat si eu avocatul sa vad daca s-a uitat pe acte, era in alta localitate la proces, luni ma duc la dansul sa vad ce pot face, daca executorul ar avea toate documentele pe care eu am sa aduc in discutie sa mi le prezinte, nu le-ar fi depus din prima la tribunal cand a emis executarea?
mai spuneti si mie ce sa fac ca pana luni simt ca o iau razna
Buna ziua in 03.2007 am luat un credit de la Cofidis ifn prin posta, am trimis cererea la ei completata atat la rubrica mea cat si a sotului pt ca asa cerea daca erai casatorit, am primit in cont suma de 4000 ron, cu o rata lunara de 138ron, am platit cateva luni dupa care am ramas fara servici si nu am mai putut plati, inainte de sarbatori imi vine hotarare de la executor cum ca mi-a proprit salariu, atat la mine cat si la sot, a trimis la amandoi la serviciu, proprire, mi-a blocat toate conturile, dar pe cererea de credit eu am solicitat si sigurare la credit DE LA CNP ASSURANCES, pt ca ei cu astia lucrau, si acolo scria ca prima lunara de asigurare este de 0.65% din valoarea creditului.am solicitat ca vreau,pe spate la conditii de creditare scrie clar ca doar in urma acestei asigurari iti aproba creditul, ce pot eu sa fac sa scap de executare, mentionez ca mie la munca deocamdata nu mi-a retinut nimic, la sot cica i-a oprit spunea sotul, am dus actele si la un avocat, sa le studieze astept raspunsul de la el , dar mai doresc si o parere de la dv,,ei imi cer acum 6200 lei plus 1100 onorariul executorului, dar nu au atasat nici un alt document, eu nu am decat ultima chitanta de 150 lei virata in contul lor din data de 08.2007,in rest nimic, va multumesc si astept un raspuns urgent pe e-mail,executarea este din 22.12.2014