avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Activitate ovibug

Activitate ovibug

Buna!Am gasit in urma cu ceva timp o masina pe net,mergand la Bucuresti dupa ea,omul s-a aratat amabil,doar ca masina nu era pe numele sau ci pe fostul sot al prietenei celui ce o pusese la vanzare.Am facut un act de vanzare cumparare de pe fosta sotia proprietarului,care imi spusese ca in urma partajului,ei ii revenise masina si la finante ni s-a spus ca fiscalul se alibereaza dupa 2 zile.Neputand ramane in capitala atata timp aiurea,am avut incredere in cel ca mi-a vandut-o si respectivul nici macar nu mai raspunde la telefon.Practic,el si-a luat banii pe masina,eu intre timp am mai bagat vreo 500 de euro in ea,dar fara fiscal,nu pot sa o inmatriculez pe mine .Ce pot face in acest caz?Intrucat eu nu am nici datele celui care a postat anuntul,nici al prietenei lui,doar copia de buletin a proprietarului.Fosta sotie a lui,cand am facut contractul de vanzare cumparare,a semnat in locul lui.Imi e teama sa nu am trezesc cu politia la usa,ca imi confisca masina sau cine stie ce alte belele sa am.#-o