Multumesc pentru raspuns.Asa speram si eu sa fie dat fiind faptul ca eu nu i m pretins niciodata nimic,ba chiar l am refuzat in nenumarate ocazii.Toate cele bune!!
Buna ziua tuturor,iata ca sunt pe aici fara sa fii vrut.....vezi!?asa e cand e sa fie.
O sa incep cu inceputul,nu e foarte mult de scris,o sa incerc sa sintetizez cat mai mult si sa sa fiu cat mai concisa sa ma fac cat mai bine inteleasa.
Anul trecut ,un individ Egiptean,lucrator in Emirate,bineintentionat,cum se cade,....m-a acostat pe internet pe un site de socializare sau ceva de genul.
Am discutat cu el ocazional la inceput apoi a inceput sa ma intrebe lucruri personale la care eu nu am putut sa spun totul despre mine si am lasat sa creada ce vrea si uneori a trebui sa si mint pentru protectia mea si fam mele(nu mi se pare normal sa spui unui necunoscut totul despre tine).La un moment s-a indragostit de mine,imediat i-am spus sa se calmeze si ca ar trebui sa incetam legatura,bineinteles nu a fost de acord in ruptul capului si nu stiu cum,dar ma gasea ,,peste tot” yahoo,skipe,facebook,etc.la un moment dat(dupa 4-5 luni) vrand sa imi castige increderea s-a oferit sa imi trimeata bani ,telefon.....nu am fost de acord si am refuzat totusi el a trimis de 2 ori cate 50 eur si mi-a spus sa ii iau ca am nevoie de ei,lafel si telefonul ca voia sa am telefon de la el sa se imta el bine si sa vorbeasca cu mine.
Dupa inca 2-3- luni sa oferit sa imi cumpere bilet de avion sa merg in Egipt sa ma casatoresc cu el ,bine inteles l-am refuzat din start .Nu am putut sa il las sa cheltuie banii.Totusi dupa mai multe rugaminti din partea lui i-am spus sa imi trimita mie banii ca sa gasesc ceva mai ieftin,mi i-a trimis si eu nu am mai plecat la el,deja mi-era frica de el,pentru ca mi-a spus sa ne casatorim imediat ca ejungem in Egipt(asta ma ingrijorat)
Cand a vazut ca nu mai vin la el,normal.....s-a suparat crunt si a inceput amenintarile,santajurile,injurii la adreasa mea si familiei mele.Atunci a aflat ca sunt maritata si am copii.
I-am innapoiat aproape jumatate din bani si i-am spus sa mai astepte ceva timp sa ii trimit si restul pretins,pentru ca cere mai mult decat mi-a dat.
Acum,zilele acestea m-a amenintat ca posteaza pe situri de socializare poze si inregistrari cu mine pe care mi l-ea facut cand vorbeam pe web,skipe....pentru a ma denigra in fata oamenilor ca sunt hoata si i-am furat bani si lucruri,asta dupa ce mi-a spart parola de facebook nu stiu cum,dar el mi-a postat lucruri care eu nu aveam cum sa le postez si plus ca a recunoscut ca mi-a spart parola facebook.Pe laga faptul ca a postat ce a vrut cu mine,a postat si cu rude apropiate de mine cu care nu are nici o legatura spunand ca suntem o gasca de hoti si de fapt i-am spus de zeci de ori sa isi caute femeie in apropierea lui,ca el ma iubeste platonic si nu ii aduce nimic bun,sa ma lase in pace sa incheiem ca e o gresala.
VA ROG CEI CARE PUTETI ,AJUTATI-MA CUM PUTETI DVS,SA FAC LA UN FEL SA SCAP DE OMUL ASTA CARE NU L-AM VAZUT DECAT LA WEB CAM DE CATEVA ORI.
Mi-a mai spus si ca o sa vina in Romania sa spuna politiei despre cele intamplate,ca vrea sa isi ia banii ca am sa ii dau mai mult de 1000 de euro.
Ar trebui sa imi fac probleme sa intru la ,,mititica”??
va rog din suflet,sa imi dati un raspuns serios,eu sunt deja foarte speriat din cauza omului asta......