Multumesc pentru informatie. Da,il obliga tot pe el sa plateasca cheltuielile de judecata pentru ca am cerut asta in instanta si s-a si aprobat. Dar cum ajunge sa plateasca pensia retroactiv si sa ajunga la zi plus,sa plateasca si cheltuielile?! Toate aceste trebuie sa se rezume in 25% din venit,sau ar trebui sa plateasca altfel?!
Buna ziua! M-am judecat cu tatal copilului meu cu care nu sunt impreuna,pentru custodia si pensia de intretinere a minorului,proces ce s-a incheiat cu urmatoarea decizie:25%din venitul net lunar pensie de intretinere,incepand cu data de 02.09.2016,pana la majorat si ca,tot tatal va compensa cheltuielile de judecata. Acum intrebarea mea este: trebuie sa legalizez hotararea pentru a i se retine din salariu aceasta suma lunara(am inteles ca acum se opreste direct din salariu) ? Cum procedez pentru a primi pensia de intretinere si restul sumei retroactiv si cheltuielile de judecata. De cand trebuie sa inceapa sa plateasca(decizia este pronuntata pe 18.05.2017,iar acasa mi-a ajuns pe data de 20.017.2017?!)Va rog,astept un raspuns,pentru ca sunt nelamurita total. Multumesc.