avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Activitate DanaGeanina

Activitate DanaGeanina

Buna ziua,
V-as fi recunoascatoare daca mi-ati putea explica de ce abia dupa 5 ani de cand nu am mai platit rata la o IFN m-am trezit ca ma anunta de la serviciu ca am poprire pe salariu si pe alocatiile copiilor? Si pentru o suma de 6500 lei imprumutati imi cer acum 17,000.00 lei + cheltuieli de executare 3000 lei, este posibil avand in vedere ca jumatate din credit fusese platit dar apoi am ramas 3 ani fara serviciu si nu am mai putut efectua plati? Si sa va mai spun ca le-am trimis la momentul respective documente care sa ateste ca nu mai aveam venit decat alocatia unui singur copil ?
Si nu mai inteleg un lucru...cei de la biroul de executare imi spun ca ma pot folosi de banii din alocatii scotandu-i de la ghiseu deoarece nu mai pot folosi cardul, dar personalul bancii refuza sa mi-I dea pe motiv ca politica bancii nu le da voie fiind contul blocat, banii aceia sunt un ajutor va dati seama..ce as putea sa fac in aceste cazuri? Ca datoria mi se pare exagerat de mare si din cate stiu alocatiile nu pot fi supuse popririi?