avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Activitate ancuta1986

Activitate ancuta1986

Discuție formularul097
In luna iunie 2015 am depus formularul 097,acum am primit o notificare ca de la 01.02.2016 voi trece dinou ca platitor de tva deoarece nu am depus nu stiu ce decont. Ma poate ajuta cineva cu treaba asta? Ce trebuia sa mai depun?
Discuție Formularul 097
As dori sa stiu pe langa formularul 097 ce altceva mai trebuie sa depun la fisc pentru a scapa de tva?
Răspuns la discuția Cum sa scap de TVA
Multumesc pentru raspuns,am vrut sa spun ca eu nu ma mai incadrez in situatiadea plati Tva pe luna am incasri de max 5000 lei iar plati in jur de 4000 lei sunt situati cand nu am cu ce plati obligatiile salariale la stat si nu mai vorbesc de cel la trei luni.Vreau sa fac tot posibilul sa scap de Tva!
Detin un SRL si as vrea sa stiu cum as putea sa scap de Tva,NU mai am incasari foarte mari si platesc TVA foarte mult,ma puteti ajuta cu un raspuns?
Răspuns la discuția Declaratia 220
Multumesc mul!
Discuție Declaratia 220
Buna ziua! Am si eu o intrebare,detin o intreprindere individuala din data de 13.12.2013,in ianuarie 2014 am depus declaratia 220,iar acum nu stiu daca mai trebuie sa o depun si in 2015.Ma poate ajuta cineva cu un raspuns? Multumesc!