Am vorbit cu un avocat și mi-a spus ca nu voi primi nicidecum registrele de la acea firma si chiar dacă le-ar da,vor spune ca nu mai au bonul. Deci a fost cam sceptic,Avocatul.
Da, cred ca este singura soluție!Multumesc! Sper sa fie de acord sa prezinte registrele,doar demonstrarea faptului ca am dus cereale in Iunie 2013 si ar fi suficient.
Salut! Iată problema mea: in Aprilie 2012 am luat,pe contract cu plata la recoltare, produse pt. înființarea si întreținerea culturilor agricole in valoare de 5000 RON, de la o firma cu specific agricol, axata pe achizitia de cereale si vânzare de inputuri. Scadenta in Octombrie 2012. Pana in termenul scadent am dus grau in valoare de 3000 ron. Rest: 2000 pe care am spus ca-i voi achita la recolta din Iunie 2013. Ceva comentarii, dar au acceptat. In Iunie 2013, am dus grau in valoare de 3500 ron, din aceștia mi-au oprit 2000, primind diferența de 1500. Pana aici totul ok,doar ca in 2014 am primit notificare de plata pe suma de 2000 ron. Am sunat avocatul lor, i-am explicat situația si a spus ca se va întâlni cu reprezentantul firmei si ma va suna. Nu au mai sunat, de unde am tras concluzia ca sa rezolvat. Doar ca acum am primit o comunicare in care sunt chemat la judecată unde trebuie sa achit cei 2000 plus 17000 penalizări intârziere. Cand am dus cerealele, in Iunie 2013, am primit un bon pe care scria câte kg. am dus și cati bani am de luat. Cand am luat bani am fost cu bonul si, cum am spus mi-au dat diferența de 1500. Nu mai știu dacă am primit chitanța. Cert este ca acum nu am nici bonul nici chitanța. Am martor un prieten si registrele lor dacă vor sa pună la dispoziție plus convorbirile telefonice si aveau si camere video. Cu alte cuvinte, mai nimic. Întrebarea mea, ce pot sa fac in aceasta situație. In afara de a plati, evident. Multumesc!