avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Activitate popafabian

Activitate popafabian

Răspuns la discuția Tergiversare ancheta penala
Multumesc pt. promptitudine si raspuns.
Azi le-am cerut nr. de inregistrare a dosarului si mi l-au dat. M-am certat cu ei, si pe faptul ca nu mi-au dat nr. de inregistrare de la procuratura. Mi-au zis ca inca nu l-au inregistrat, dar ma anunta ei.
Intr-un caz anterior, in care eu am prins hotul, asta dupa ce acesta a incercat sa treaca cu caruta peste mine (fapt consemnat in plangere), am primit de la procurorul de caz o instiintare ca fapta nu face obiectul unei cercetari penale. Am documentele acasa.
Credeti ca acum as avea vreo sansa? Tot pt. furt a fost deschis dosarul.
Buna ziua. Doresc sa stiu cum trebuie sa procedez intr-un caz de furt.
Am inregistrat al cincilea dosar de furt, la sediul politiei de care apartin si domnii politisti se comporta ca si cum ar vrea sa ma determine sa renunt la plangere.
Desi imi pare suspect, as vrea totusi sa-i las sa-si faca datoria.
Dar ei nu fac nimic. La insistentele mele, am purces azi intr-o verificare si am fost consternat si umilit sa constat ca toti suspectii lor erau oameni simpli, fara antecedente penale, desi satul cu pricina e plin de infractori dovediti.
Sunt multe de spus, dar sa nu incarc postarea. Ideea e ca vreau sa-i determin sa-si faca datoria, si nu stiu ce solutii am.
La DNA nu pot sesiza, fiindca ei alte atributii si alte tinte, la Comandantul Politiei nu pot apela, fiindca dosarul este inca in curs, seful de post este chiar unul dintre cei care se comporta asa...
Hotii care mi-au furat animalele ar putea fi informati (eu cred ca deja s-a intamplat, dar n-am dovezi) si sansa ca acest dosar sa fie solutionat, pare a fi aceeasi cu a celorlalte patru, anterioare in care am ramas cu paguba. Va rog sa-mi sugerati o sulutie, fiindca m-au disperat. Si hotii si politistii. Sunt crescator de animale si lucrez pentru hoti. Pentru bunastarea lor.
Va multumesc.