avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Activitate grasy09

Activitate grasy09

Cum afla numarul de dosar pentru ca atunci can am fost la declaratii nu m i s a dat nici un numar de dosar si nici numele procurorului .Practic eu nu stiu nici macar daca s a inceput cercetarea deoarece nu am nimic la mana in acest dosar .Acum cativa ani mi au fost furate gainile si dosarul s a solutionat cu vina comuna ca nu am asigurat gainile dupa cativa ani mi a fost furata masina in 2007 a fost gasita arsa si nici pana azi nu a fost solutionat dosarul ce ar trebui sa fac ? Ma gandeam sa fac plangere la IGP precum ca nu isi dau silinta
Comuna la 5 kilometri de bucuresti
Nu cred ca isi dau silita pentru ca de acum o saptamana au mai avut loc trei spargeri daca erau profesionisti banuiesc ca reuseau sa ii prinda cercetare nu au facut decat luni cand am descoperit pe intuneric si atat nu au luat urme de afara nimic
Mai trebuie sa spun ca in unul din dormitoare este o amprenta vizibila dar ei nu au prelevat din dormitoate nimic
Nu am studii juridice .dar cand am fost la declaratii politistul vorbea la telefon cu vineva si persoana de la telefon ii spunea ca lucturile furate au fost vandute si acum dpun ca nui adevarat ca nu au nici suspecti si ca inca cerceteaza .
In urma unei spargeri anchetatorii au spus ca s a facut condens in cass si ca nu se pot preleva amprente .As vrea sa stiu daca este adevarat acest lucru s au doar am fost mintita .Totodat nu s a putut preleva amprente de pe o cutie de carton motivand ca nu este plastifiata si nu se poate preleva nimic .Va multumesc anticipat pentru raspunsuri .