in cazul in care vreau sa depun un memoriu unde trebuie sa il depun la parchetul de pe langa judecatoria in raza caruia am dosarele? trbuie facut online sau in scris? si trebuie facut cu trimitere catre procurorul respectiv?
dar totusi as avea sanse cat de mici sa nu fiu trimis in judecata? sau imi dea neinceperea urmarii penale la amandoua? sau daca imi da doar pentru un dosar as avea sanse sa nu mi se anuleze permisul chiar daca imi da urmarire penala pentru un dosar?
crezi ca ii ok sa cer audienta la procuror sa ii explic situatia?ce ma intereseaza ii sa nu mi se anuleze permisul deoarece serviciul meu ii dependent de permis
stiu ca permisul va fi retinut pe durata procesului..asta nu ma influenteaza deoarece am dovada de la procuror...cel mai mult ma intereseaza cat timp risc sa am permisul suspendat dupa sentinta
si politistul trebuia sa ma insoteasca sa pot duce masina la sectia de politie? ca in cazul in care politistul trebuia sa ma insoteasca la sectia de politie si nu a facuto am un argument in plus pentru procuror.
mai mult timp fiind? mai mult de 3 luni? Politistul de serviciu nu era obligat sa imi asigure adapostul masini.Sa ma insoteasca pana la sectie?Si agraveaza situatia faptul ca am fost prins si a doua oara?Chiar daca era cu intentia de a asigura masina?