avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Activitate lya2008

Activitate lya2008

Discuție C.F. disparut
In urma unei expertize judiciare ni se comunica urmatoarele: ... foaia de carte funciara veche nu se mai regaseste in prezent in arhiva BCPI.... fiind probabil pierduta sau distrusa ...
Situatia a aparut in urma unei intabulari a unui fost viceprimar pe un teren comunal, malul unui rau situat intre soseaua comunala si valea raului(5 metri).
Ce se poate face in acest caz, cine raspunde de lipsa din cartea funciara a actului respectiv.
Răspuns la discuția neplata salar
Va multumesc, o zi minunata
Răspuns la discuția neplata salar
Va multumesc pentru promtitudine.
Daca se mai - o intrebare- mi se poate aproba o cerere de somaj si apoi o pensionare anticipata?Specific- din cauza neplatii facturilor a fost taiat gazul din cladirea unde functioneaza si sunt singura persoana din institutie cu contract de munca pe termen nelimitat celelate sunt incadrate cu pfa
Discuție neplata salar
Buna ziua, sunt angajat la o institutie de invatamant de stat cu autofinantare. Sunt angajat de 23 de ani, cu contract de munca pe perioada nedeterminata si mai am 5 ani pana la pensionare la limita de varsta. Nu mi-am primit salariul din luna octombrie 2014. Precizez ca institutia nu-si mai poate platii utilitatile. Ce se poate face in situiatia mea. va multumesc.