Problema este ca am cumparat locul de parcare de pe persona a fizica - Robert Negoita. acum primar la sect 3. Apartamentul de la una din firmele lui, dar locurile de parcare subterane erau pe numele lui toate.
Buna ziua,
Am cumparat un apartament si un loc de parcare, intr-un complex de blocuri nou, in zona Popesti Leordeni. Apartamentul este ok, nu am plangeri.
Locul de parcare achizitionat, este subteran si nu se afla sub bloc ci langa bloc.
pe locul de parcare se strange apa frecvent. Curge direct din pereti si tavan. Fara a fi vreun expert, este clar ca e vorba de un viciu de proiectare/constructie. Am discutat in repetate randuri cu reprezentantii constructorului, care dau din umeri. As dori sa stiu, va rog, ce pot face, care sunt pasii de urmat, legal, pentru a rezolva problema. Mi-e greu sa cred ca va proceda la izolarea parcarii, care a re cateva sute de locuri si se intinde pe cateva mii de metri patrati.
Ce expertize, cu cine, cum sa fac si apoi sa ii contactez, sau ce sa fac/? sa ii dau direct in judecata, cum am raportul acelor experti?