avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1081 soluții astăzi
Forum Activitate oxigen011

Activitate oxigen011

Răspuns la discuția Pontaje
si inca ceva...la pontaje, desi le fac eu mi s-a impus sa imi trec un maxim de 8 ore zilnic fara nici un spor desi din foile de parcurs reies pana la 15-20 ore in zilele in care am fost plecat (si sunt multe, ff multe) plus multe zile libere si de concediu de odihna muncite,... daca au fost cu acceptul meu mai pot si platit??
Răspuns la discuția Pontaje
Poate nu este obligatia mea dar in fisa postului mi-au fost trecute sarcini ca sef garaj, revizor tehnic, gestionar, sofer....si intocmesc si pontaje...desi functia mea in cadrul unitatii este de tehnician 2 fara nici un spor iara salariul nu vi-l spun pt ca va face sa radeti..!!!....aaa..si sunt si paznic..tot cf fisei postului..
Discuție Pontaje
Lucrez la o companie de stat ce detine autotovehicole, emit foi de parcus, fac pontaje si merg chiar si in cursa.De mai multe ori datorita lipsei de personal am fost solicitati sa efectuam curse fara sa fim pontati,lucru acceptat si de noi(am zis ca muncim cat e nevoie numai sa fie conducerea multumita de noi chiar daca pt asta venim din libere sau concediu).Acum, dupa schimbarea conducerii suntem amenintati ca vom plati carburantul consumat in cursele efectuate in zilele in care nu aparem in pontaj....spun ca sunt curse fictive, desi foile de parcurs poarta semnatura si stampila de confirmare a cursei unui persoane superioare noua dpdv ierarhic.Nu avem documente insotitoare deoarece in mare parte am mers cu diferite persoane cf dispozitiilor verbale.Niciunul dintre noi nu a cerut sa i se plateasca acele zile.Ce putem face?Putem fi dati afara? ne poate imputa carburantul?