Adică tot un fel de anulare a actului, in cele din urma...,nu?
Exista vreo alta procedura, soluție, de a rezolva legal aceasta situație?
Către o banca. Total credit=19500 euro. Rămas de plata=9700 euro. Perioada scadenta=mai 2018.
Deocamdată sint in impas cu plata. Ce alta soluție îmi puteți oferi? Am discutat la notar si soluția expusa de mine mai sus, a fost agreata, acceptata, posibila si legala, pentru evitarea executării.
Daca era de frauda o făceam de la început, nu credeți? Nu mai plăteam jumătate din credit, timp de 7 ani, ca apoi sa trag o "teapa". Pur si simplu, am probleme cu banii, cu serviciul si din aceasta cauza nu mai pot plati. ...Cel putin momentan.
Si nici nu stiu clar daca o sa pot reveni cu plata la zi, pentru ca, după cum stiti, datoriile (rata) se tot adaugă...
De asta va întreb, daca exista vreo soluție legala in acest sens, pentru a evita o eventuala executare.
Mulțumesc.
As vrea sa stiu daca pot ceda partea mea de proprietate a apartamentului comun, cumpărat de noi după căsătorie, la care suntem coproprietari, pe cale notariala, fara a mai avea ulterior consecinte juridice sau de alta natura. Daca nu, cum se poate face acest lucru si care e procedura?