Sunt asistent medical la Serviciul de Ambulanta Maramures. In 20.12.2014 am avut un accident de munca cu ambulanta. Am fost loviti din lateral intr-o intersectie in timp ce transportam un pacient la spital, ne-am rasturnat si cu ocazia acestui accident am suferit leziuni care au necesitat internare si un numar de 16 - 18 zile de recuperare acordate de medicul de medicina legala. Precizez ca am fost internat in perioada 20.12.2014 - 23.12.2014 dupa care am stat pe foaie de boala pana in data de 31.01.2015.
In acelasi timp din data de 25.11.2014 am inceput sa lucrez cu contract de munca la o fundatie pe postul de Formator in cadrul unui proiect POSDRU, am lucrat pana in data de 10.12.2014 cand am trecut pe concediu fara salar,( de la aceasta institutie), pana in data de 05.01.2015 cand trebuia sa-mi reiau munca dar care din motivele enuntate mai sus nu am reusit( fiind pe foaie de boala).
La sfarsitul lunii ianuarie 2015 am depus foile de boala, originale, aferente acestei luni la Serviciul de Ambulanta si copii "Conform cu Originalul" si parafate de medicul emitent pentrul locul de munca secundar, unde activam ca si Formator.
INTREBARE: Am dreptul sa beneficiez din ambele locuri de plata foii de boala?Sau poate fii refuzata de angajatorul secundar pe varii motive?