avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Activitate Alecsy

Activitate Alecsy

Răspuns la discuția Despre mostenire
Deci daca tatal meu a murit, am o verisoara care insista pentru o copie dupa actul de deces pentru a specifica la servici la ea ca are nevoie pentru a fi platita ca a fost la inmormatare.
Din cate am inteles aceasta copie nu se da din mana in mana
Răspuns la discuția Despre mostenire
Si in caz ca la vara voi fi major ?
Stiu ca totul i se cuvine baiatului si eu sunt singurul baiat dintre toti care mostenesc acolo chiar daca au si ei drepturi, dar si eu le voi avea pe ale mele
Din ce am inteles eu de la matusa mea, sotia unui frate de al lui tatal meu ca ea a vandut pamantul fara ca cineva dintre familia mea sa fie instintat.
Eu garantez ca nu avea premisiunea sa vanda pamantul tot, deoarece si eu imi vreau partea mea de pamant.
Ca tot vine vorba... daca bunica trece totul pe numele unui singur copil sau la cei 2 in parte si mie sa nu mi se treaca nimic sau surorii mele... Vom avea vreun avantaj ?
Deci cum sa incep...
Tatal meu a decedat pe data de 09.02.2015
Iar tatal meu nu prea avea tangenta la mama lui cand se ducea la ei era dat afara din curte si din casa, desi tata a ajutato foarte mult pe mama lui cand avea probleme
El si-a cerut dreptul de foarte multe ori inainte sa moara si nu i s-a dat.
Tata a avut 2 frati care ei sunt din Bucuresti si nu prea ajungea la tara.
Fratele lui tata are 2 fete iar celelalt o fata
Iar la tatal meu sunt eu si sora mea care eu sunt minor, iar sora mea majora
As vrea si eu mai multe detalii...
Sunt singurul care pot mosteni totul de acolo fara sa fiu de acord sa impart cu celelate rude ?
Daca bunica mea, mama lui tatal meu trece casa, pamantul pe numele altui frate de al lui tata nu mi se mai acorda nimica?
Vreau sa stiu daca eu am drept la tot de acolo fara sa fiu de acord sa impart chiar daca bunica mea trece casa si pamantul pe numele celorlati frati sau versioarelor mele.