avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Activitate crystiant

Activitate crystiant

Răspuns la discuția Executare silita ....
Si daca intre cele doua executari au trecut 5 ani ,perioada in care nu am depus bani si nu am semnat nimic ???
In anul 2010 luna februarie am fost dat in judecata si apoi in executare silita de catre o banca. Anul trecut in octombrie am aflat ca inca mai exista aceasta poprire in banci cand am vrut sa imi fac un card de salarii.Intre timp se pare ca Kruk-ul a concesionat aceasta datorie,iar acum am primit o comunicare de executare silita din partea acestora.Se pare ca ei nu stiau statutul contractului cand l-au concesionat.Am vorbit acum recent cu ei si i-am intrebat cui voi plati aceasta datorie,acestia neavand nici un raspuns.Mentionez ca suma de la ei este aproape dubla fata de cea din prima executare silita.Vreau sa depun contestatie la aceasta executare si vreau sa gasesc un avocat sa ma reprezinte impotriva lor si a politicii lor abuzive .
Buna seara, poate cineva fii executat de doua ori pentru un credit neachitat??
Pai si in cazul in care fac succesiunea si ma inscriu in C.F. nu vine banca si imi ia casa,care sunt pasii de urmat,totusi ???
AU MAI RAMAS 28.000 DE CHF,dar intentia mea este sa imi activez o succesiune si sa vand imobilul pentru a achita integral...
Buna ziua, am facut si eu un credit in CHF in 2008,la vremea aceea aveam un salariu mare si imi puteam permite acel credit,din pacate in 2009 societatea la care eram angajat a intrat in insolventa si am ramas fara loc de munca.
Am mai lucrat de atunci la diverse societati,cel mai mare salariu net fiind la 1100 RON.Am primit in 2010 sentinta cu executarea silita ,si de anul trecut i se retine din venit sotiei mele,ea fiind co debitor.
Am gasit si eu un loc de munca mai decent si de luna aceasta am un salariu mai mare,insa am primit si aici comunicatul de executare si incepand de luna asta mi se va retine si mie din salariu.
E ok, sunt constient ca trebuie sa imi platesc datoria si chiar imi doresc acest lucru.

Intrebarea mea este daca mai pot face o reesalonare cu banca acum sau ce as mai putea face in cazul acesta???